Lyckorus...

Jag kan inte förstå denna vändning som mitt liv har tagit... Du gör mej helt knäsvag... Jag kommer aldrig aldrig släppa dej.. Jag får för första gången i mitt liv uppleva riktig äkta kärlek som är totalt kravlös, vacker och helt underbar..
Jag är så lyckligt lottad som har dej vid min sida... Jag har för första gången i mitt liv kännt hur det är att vara kär på riktigt.. Jag har aldrig tidigare varit kär även om jag själv trott och intalat mej det.. Det finns så många känslor inom mig som jag inte kan beskriva, känslor som jag aldrig tidigare kännt.. Jag måste nypa mej själv i armen då och då för att förstå att det inte är en dröm som jag lever i...och varje gång jag nypt mej själv har jag fått ont vilket innebär att jag inte drömmer...

 

Du gör mej hel....


Imorgon :)

Ja imorgon då reser jag upp till vår kära huvudstad för att träffa Lina och hänga lite med henne.. Ska även försöka få till en dejt med Rachel :) Men framförallt så ska jag träffa min baby!!!
Åååå vad det ska bli kul att se henne igen.. Helt underbart... Visst det har bara gått en vecka sedan vi sågs men som jag saknar henne!!!

Och nu snart snart snart får jag krama om henne igen.. Toklääängtar!!!


Saknar...

min älskling....

Jag trodde aldrig i mitt liv att jag kunde sakna en människa såhär mycket som jag gör just nu... Det värsta är att det enbart gått tre dagar sedan hon reste iväg för att jobba...och hon kommer inte hem igen förrän om tio dagar... Det är egentligen inte så speciellt lång tid men herregud så sakta tiden går...

Jag har alltid sagt att det är nyttigt att sakna och längta efter varandra och det tycker jag fortfarande men i nästan två veckor.. Det är för lång tid..

Jag vill att hon ska komma hem nu.... 





RSS 2.0